Strandkål med parmaskinke og parmesanost
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 2 personer
 
Ingredienser
  • 10-15 Små blade strandkål
  • 1 pk parmaskinke
  • 4 spsk olivenolie
  • En smule salt og peber
  • Frisk parmesanost
Fremgangsmåde
  1. Rengør strandkålen og dup bladene tørre med et viskestykke.
  2. Opvarm en pande med olivenolie og kom strandkålen på.
  3. Lad strandkålen brune godt af på begge sider. De må gerne få lidt brændte overflader.
  4. Krydr strandkålen med salt og peber.
  5. Anret strandkål og parmaskinke på et fad eller en tallerken, sammen med friskrevet parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/strandkaal-med-parmaskinke-og-parmesan/