Spiselig buket
Skribent: 
 
Ingredienser
Sennepsdressing
  • 1 spsk god sennep
  • ½ tsk. sukker.
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
Creme fraiche dressing:
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie.
  • 3 spsk. creme fraiche.
  • Salt og beber
  • ½ fed hvidløg.
  • ½ tsk sennep.
  • 1 spsk. olivenolie.
Peberrodscreme:
  • 3 spsk creme fraiche mindst 18%
  • ½ spsk friskrevet peberrod (Eller til man er tilfreds)
  • En smile salt
Fremgangsmåde
Sennepsdressing
  1. Bland ingredienserne sammen og smag til med salt.
  2. Dyp den spiselige buket i dressingen og dryp den godt af inden den anrettes.
Creme fraiche dressing:
  1. Bland ingredienserne sammen og smag dressingen til med salt og sukker.
  2. Dyp den spiselige buket i dressingen og dryp den godt af inden den anrettes.
Peberrodscreme:
  1. Vend forsigtigt salt og peberrod i creme fraichen.
Creme fraiche sne:
  1. Følg instrukserne til creme fraiche dressingen og kom den i en beholder eller frysepose.
  2. Nu skal dressingen i fryseren og så den er fuldstændig frossen.
  3. Nu kan dressingen rives på et rivejern så den ligner nyfalden sne.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/spiselig-buket/