Pasta foglio de orsino - Ramsløgs pasta blade
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 300 g hvedemel flour
  • 150 g varmt vand
  • ½ tsk olivenolie
  • 1 nip salt
  • 1 tsk ramsløgs leaf curd (Se link øverst på siden)
Fremgangsmåde
  1. Bland det varme vand, salt med leaf curde (hvis curden har været på frost så kør den gerne igennem en morter sammen med vandet. Så slipper man for klumper)
  2. Kom melet i en skål og tilsæt det grønne saltede vand lidt af gangen under omrøring.
  3. Rød mel og vand sammen indtil du står med en fast og smidig dej (omkring 10 minutter).
  4. Form dejen til en rund bold, pak den ind i husholdningsfilm og kom den på køl i 15-30 minutter.
  5. Skær dejen i mindre stykker og rul dem med håndfladerne så enderne spidser til.
  6. Dag nu en kniv og pres den ned på dejen og kør nu kniven ned mod bordet og imod dig selv.
  7. Fold enderne ud så de ligner et lille blad, pres eventuelt enderne sammen.
  8. Kog dem i letsaltet vand indtil de flyder op til overfalden (5-7 minutter).
  9. Filter vandet fra og vend den friske pasta med en god olivenolie, friskhakket ramsløg og parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/pasta-foglio-de-aglio-orsino-ramsloegs-blad-pasta/