Syltede hyben
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 250 g skyldede og halverede hybenfrugter, befriet for kerner
  • 2 dl hvidvinseddike eller hvis lager eddike
  • 2 dl sukker
  • 0,5 dl vand
  • Laurbærblade
  • Citronskal
  • Tørrede urter som timian
Fremgangsmåde
  1. Skær hybenfrugterne over og fjern kernerne.
  2. Giv vand, eddike, sukker og urter et opkog og lad den køle helt af.
  3. Kom hybenfurgterne i et syltelgas sammen med citronskal.
  4. Når eddikelagen er kølet af hældes den over hyben frugterne.
  5. Lad dem gerne stå og trække i 1 uges tid inden brug.
  6. De syltede hyben er rigtig gode som tilbehør til ostebordet eller som prikken over i'et i saucer til fisk og skaldyr.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/syltede-hyben/