Marinerede vårmusseron med gran og enebær
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • Vilde svampe som vårmusseron, karl johan, stilksporesvamp, svovlsporesvamp, kantarel, trompethat, eller andre vilde svampe.
  • 3 dl rapsolie.
  • 1 håndfuld friske grannåle (gerne plukket i maj men de stadig er bløde)
  • 1 spsk enebær
  • 2 spsk eddike
Fremgangsmåde
  1. Skær svampene ud i mindre stykker og steg dem på den varm pande i en smule olie (Tilsæt olie mens de optager det)
  2. Når svampene har smidt al deres væske og er blevet gyldne, tilsættes enebær og grannåle.
  3. Kom hurtigt olien på og lad det hele boble sammen i panden i 2-3 minutter.
  4. Kom nu svampene på skoldede, tørre glas og hæld den varme olie over så det dækker alle svampende. Kom så meget olie i som muligt så mindst muligt luft kan slippe ud.
  5. Svampende kan nu holde sig i 1 månedstid.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/marinerede-vaarmusseron-med-gran-og-enebaer/