Pasta malloreddus med hvidløg og skvalderkålstoppe
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Ingredienser
1 pakke malloreddus eller anden type pasta
1 stort bundt skvalderkålstoppe
2 fed hvidløg
5 spsk olivenolie
2 spsk smør
Saften af 1 citron
1 spsk friskrevet parmesanost.
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Kog pastaen efter indskreptionen (Bruger du frisklavet pasta, skal det som regel af mindre tid)
Lige inden pastaen er færdig kommes skvalderkålstoppene ned i vandet til pastaen.
I mellemtiden opvarmes olivenolie og smør i en pande.
Knus hvidløget heri og steg det indtil det er tilberedt, men uden at brune.
Kom nu den drænede pasta og skvalderkålstoppe ned i den opvarmede hvidløgssmør. Man kan vælge at tilsætte en smule af pastavandet, dette gør saucen dejligt cremet.
Vend pasten godt rundt i saucen og tilsæt citronsagt og parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/pasta-malloreddus-med-skvalderkaalstoppe/