Pasta malloreddus med hvidløg og skvalderkålstoppe
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 1 pakke malloreddus eller anden type pasta
  • 1 stort bundt skvalderkålstoppe
  • 2 fed hvidløg
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • Saften af 1 citron
  • 1 spsk friskrevet parmesanost.
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
  2. Kog pastaen efter indskreptionen (Bruger du frisklavet pasta, skal det som regel af mindre tid)
  3. Lige inden pastaen er færdig kommes skvalderkålstoppene ned i vandet til pastaen.
  4. I mellemtiden opvarmes olivenolie og smør i en pande.
  5. Knus hvidløget heri og steg det indtil det er tilberedt, men uden at brune.
  6. Kom nu den drænede pasta og skvalderkålstoppe ned i den opvarmede hvidløgssmør. Man kan vælge at tilsætte en smule af pastavandet, dette gør saucen dejligt cremet.
  7. Vend pasten godt rundt i saucen og tilsæt citronsagt og parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/pasta-malloreddus-med-skvalderkaalstoppe/