Grøn pastaret med strandkål
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 1 stor portion strandkål, strandbede eller strandmælde. (Omrking 6-10 dl)
  • 50 g smør
  • 1 tsk salt
  • 1 dl fløde
  • Friskrevet parmesan
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 pakke pasta som spaghetti eller linguini.
Fremgangsmåde
  1. Sæt en stor gryde med letsaltet vand over og skru op for varmen.
  2. Når vandet koger blancheres strandurterne i vandet indtil de er møre.
  3. Kasser nu vandet og blend grøntsagerne med smør, lidt salt, fløde og citronsaft.
  4. Imellemtiden koges pastaen efter indskreptionen på pakken.
  5. Når pastaen er kogt al dente blandes den med den grønne sauce.
  6. Serveres med friskrevet parmesan og smørstegte vilde grøntsager som strandkål, strandmælde, strandbede eller humleskud.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/cremet-groen-pastaret-med-strandkaal/