Grøn pastaret med strandkål
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4 personer
- 1 stor portion strandkål, strandbede eller strandmælde. (Omrking 6-10 dl)
- 50 g smør
- 1 tsk salt
- 1 dl fløde
- Friskrevet parmesan
- 2-3 spsk citronsaft
- 1 pakke pasta som spaghetti eller linguini.
- Sæt en stor gryde med letsaltet vand over og skru op for varmen.
- Når vandet koger blancheres strandurterne i vandet indtil de er møre.
- Kasser nu vandet og blend grøntsagerne med smør, lidt salt, fløde og citronsaft.
- Imellemtiden koges pastaen efter indskreptionen på pakken.
- Når pastaen er kogt al dente blandes den med den grønne sauce.
- Serveres med friskrevet parmesan og smørstegte vilde grøntsager som strandkål, strandmælde, strandbede eller humleskud.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/cremet-groen-pastaret-med-strandkaal/
3.5.3239