Kinesiske Xiang bing med svin og ramsløg
Skribent: 
Hjemland: Kina
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
Fyld:
  • 200 g hakket svinekød
  • 1 bundt friske ramsløg
  • 0,5 tsk kinesisk fem krydderi
  • 0,5 tsk salt og pepper
  • 1 tsk revet ingefær
  • 1 spsk soya
  • 2 tsk sesamolie
  • 3 spsk vand
Dej:
  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 dl varmt vand
  • 0,5 tsk salt
  • Vegetabilsk olie til at stege i.
Fremgangsmåde
  1. Bland mel og salt og tilsær herefter det varme vand.
  2. Æld dejen indtil den er glat og elastisk.
  3. Lad dejen stå tildækket eller pakket ind, i 15 minutter.
Fyld:
  1. Bland kød med finthakket ramsløg, fem krydderi, salt, soya, sesamolie, ingefær og lidt vand.
  2. Rør farsen godt sammen.
Xiang bing (Se billeder nedenunder):
  1. Del dejen i 8 lige store stykker. Rul dem hver især aflange og pensel dem med olie.
  2. Kom herefter en tsk. fyld på og smør det godt ud på hele overfladen.
  3. Vend kanterne indad og rul dejen sammen til en snegl. Tryk den nu så flad som muligt uden at der går hul på den.
  4. Vend de små flade brød i sesamfrø og steg dem i olie på en varm pande. (Man kan eventuelt give dem 10 minutter ekstra i ovnen)
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/kinesiske-xiang-bing-med-ramsloeg/