Ceviche med vilde løg, sankthansurt og avokado
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4 personer
- 200 g frisk laks skåret i små tern
- 3 spsk hakket sankthansurt
- 2 spsk fint hakket rosetkarse
- 1 spsk fint hakkede vilde løg eller ramsløg.
- Saften af 1 lime
- 1 spsk sesamolie
- 1 tsk revet ingefærrod.
- 1 spsk ristede sesamfrø
- 1 avokado i tern
- Lidt salt.
- Bland alle ingredienserne sammen og lad dem stå og marinere i mindst 1 time.
- Efter 1 time skulle fisken gerne ligne at den er blevet kogt, og jo længere tid står, jo mere tilbereder syren, fisken.
- Smag cevichen till med salt og lime saft.
- Servér cevichen med et rigtig godt stykke brød, rischips eller tacos.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/ceviche-med-vilde-loeg-sankthansurt-og-avokado/
3.5.3226