Ceviche med vilde løg, sankthansurt og avokado
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 200 g frisk laks skåret i små tern
  • 3 spsk hakket sankthansurt
  • 2 spsk fint hakket rosetkarse
  • 1 spsk fint hakkede vilde løg eller ramsløg.
  • Saften af 1 lime
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk revet ingefærrod.
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 1 avokado i tern
  • Lidt salt.
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienserne sammen og lad dem stå og marinere i mindst 1 time.
  2. Efter 1 time skulle fisken gerne ligne at den er blevet kogt, og jo længere tid står, jo mere tilbereder syren, fisken.
  3. Smag cevichen till med salt og lime saft.
  4. Servér cevichen med et rigtig godt stykke brød, rischips eller tacos.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/ceviche-med-vilde-loeg-sankthansurt-og-avokado/