Sank en pastaret - Guide til lækker og gratis mad
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 1 pose penne eller rigatoni
  • 1 god portion vilde urter som brændenælde, vilde løg, vinterkarse, ramsløg, rød tvetand, fuglegræs, skvalderkål og mælkebøtte)
  • 4 spsk olivenolie.
  • Saft og skal af 1 økologisk citron
  • 1 håndfuld friskrevet parmesanost.
Fremgangsmåde
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
  2. Imellemtiden skæres vilde løg og ramsløg i mindre stykker og steges på en pande i lidt olie og salt.
  3. Tag dem af varmen når de bliver gyldne.
  4. Skyld nu urterne grundigt og hak dem let.
  5. Put dem i et dørslag og hæld så den kogte pasta (med pastavand) henover urterne. På denne måde bliver de mild tilberedte.
  6. Tilsæt nu olivenolie, citronsaft, skal, de stegte vilde løg og revet parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/sank-pastaret-guide/