Sank en pastaret - Guide til lækker og gratis mad
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4
- 1 pose penne eller rigatoni
- 1 god portion vilde urter som brændenælde, vilde løg, vinterkarse, ramsløg, rød tvetand, fuglegræs, skvalderkål og mælkebøtte)
- 4 spsk olivenolie.
- Saft og skal af 1 økologisk citron
- 1 håndfuld friskrevet parmesanost.
- Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
- Imellemtiden skæres vilde løg og ramsløg i mindre stykker og steges på en pande i lidt olie og salt.
- Tag dem af varmen når de bliver gyldne.
- Skyld nu urterne grundigt og hak dem let.
- Put dem i et dørslag og hæld så den kogte pasta (med pastavand) henover urterne. På denne måde bliver de mild tilberedte.
- Tilsæt nu olivenolie, citronsaft, skal, de stegte vilde løg og revet parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/sank-pastaret-guide/
3.5.3226