Ramsløgs kimchi
Skribent: 
Hjemland: Korea
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 4-5 bundter ramsløg.
  • 2 spsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk revet ingefær
  • 5 spsk fiskesov
  • 4 spsk gochu-garu (koreanske chiliflager)
Fremgangsmåde
  1. Rens og skyld ramsløgsbladene grundigt for jord og døde blade.
  2. Tilsæt alle ingredienser til de rensede ramsløg og kram hele herligheden godt ind i bladene til de begynder at afgive væske.
  3. Kom nu ramsløgene i rengjorte glas sammen med den væske som de afgav og skru låget løst på.
  4. Lad en smule luft være tilbage i glasset så det ikke løber over når fermenteringen begynder.
  5. Lad glasset stå ved stuetemperatur i 3-4 dage alt efter hvilket miljø du bor i.
  6. Når glassets indhold begynder at boble eller smager og dufter syrligt, er kimchien klar.
  7. Kimchien kan holde sig på køl i flere uger og måneder hvis glasset holdes fri for udefrakommende bakterier.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/ramsloegs-kimchi-fermenterede-ramsloeg/