Spirulina pasta - Hjemmelavet super food pasta
Skribent: 
Hjemland: Japansk
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
Nudeldej:
  • 300 tippo 00 hvedemel
  • 3 æg
  • 1 spsk spirulina
Furikake:
  • 2 stykker nori tang
  • 2 spsk sesamfrø
  • Lidt flagesalt
Soya dressing:
  • 1 spsk sesamolie
  • 4 spsk soya
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk chinkiang sort kinesisk eddike eller citronsaft
Fremgangsmåde
Nudler
  1. Pisk æg, spirulina pulver og salt godt sammen og vend det herefter langsom sammen med melet.
  2. Vend dejen ud på bordet og æld den med hænderne til den er helt fast.
  3. Pak den ind i husholdningsfilm og læg den på køl i 30 minutter.
  4. Rul nu dejen ud så tynd som muligt.
  5. Drys med mel og fold den på midten.
  6. Fortsæt med at folde og drysse indtil du har en lang pølse.
  7. Skær nu dejen ud i tynde strimler.
  8. Kog nudlerne al dente (omkring 1-2 minutter)
Furikake:
  1. Fyr godt op for en kogeplade. Hold nu nori stykkerne henover varmen indtil de krymper sammen og bliver sprøde.
  2. Rist sesam frø på panden til de bliver gyldne.
  3. Kom nu sesamfrø, ristet nori og lidt salt i en morter eller blender. Man skulle gerne stå tilbage med en groft pulver.
Soya dressing:
  1. Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/spirulina-nudler-furikake-soya-dressing/