Blomkål stegt i karry med tahin dressing og tranebær
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
Blomkål:
  • 1 blomkålshoved skåret i mindre stykker.
  • 1 tsk gul karry pulver
Tahingdressing:
  • 2 spsk tahin
  • 4 spsk græsk yoghurt
  • 1 knust hvidløgsfed
  • 0,5 tsk salt
  • Saften og skallen fra 1 økologisk citron
Topping:
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
Fremgangsmåde
Tahingdressing:
  1. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og rør godt rundt, smag til med salt og citronsaft.
Blomkål:
  1. Steg buketter af blomkål på en varm pande i en smule smør eller olie, i omkring 2 minutter.
  2. Tilsæt karry og vendt bukketterne godt rundt i panden.
  3. Steg karryen sammen med blomkålen og smag til med salt. Steg gerne i 5 minutter eller indtil blomkålsbuketterne er sprøde men uden at være rå.
  4. Anret dressingen på en tallerken og fordel blomkåls buketterne ovenpå.
  5. Drys med tørrede tranebær og hakket korianderblade.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/blomkaal-karry-tahindressing-tranebaer/