Fritatta med brændenælde og skavlderkål
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
- 6 æg
- 1 stort bundt brændenælder
- 1-2 spsk parmesan eller anden revet ost
- 1 stort bundt skvalderkål
- En klat hjemmelavet eller købt aioli (Jeg lavede den nemme udgave ved at blande hellmans mayonnaise med hvidløg og lidt sennep)
- Kom de vilde planter i en skål og hæld kogende vand over dem. (Dette er især for at undgå at blive brændt af nælderne)
- Skyld dem herefter i holdt vand.
- Hak de skyldede urter helt fint.
- Pisk æggene og vendt dem sammen med ost, de fint hakkede urter og salt.
- Hæld æggemassen ud i en mellemvarm pande og kom et låg på. Frittataen skal ikke vendes men tilberedes på én side indtil den er tilberedt helt igennem.
- Når frittataen er færdig vendes den ud af panden og skæres i mindre stykker.
- Pynt med aioli og skvalderkåls blade.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/frittata-braendenaelde-skvalderkaal/
3.5.3226