Bagt hyben pesto
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 300 g hyben frugter befriet for kerner (Husk at tjekke for orm!)
  • 2 spsk hasselnødder, valnødder eller andre nødder
  • 1-2 dl oliven olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk parmesan
  • Lidt salt
  • 1 bundt skvalderkål
Fremgangsmåde
  1. Bag de halverede hyben i ovnen med lidt salt og oliven olie i 15 minutter ved 180 grader.
  2. Blend nu de bagte hyben med parmesan, nødder, hvidløg og oliven olie.
  3. I en anden skål vendes hakket hyben, nødder og skvalderkål sammen med lidt oliven olie, salt og æble eddike.
Anret
  1. Smør lidt pesto på en kiks, brød eller knækbrød og pynt med en skefuld hyben salsa.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/bagt-hyben-pesto/