Baba Ganoush med aubergine og hyben
Skribent: 
Hjemland: Østen
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 1 stor aubergine
  • 1 god håndfuld modne hyben frugter befriet for kerner (Husk at tjekke for orm!)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk tahin (sesampasta)
  • 4-5 spsk oliven olie
  • Saften fra 1 citron
  • 0,5 tsk Ras el Hanout
  • Salt og pepper
Fremgangsmåde
  1. Start med at prikke en masse huller i auberginen med en tandstik eller en gaffel og bag den i ovnen ved 200 grader i 45 minutter, indtil den er er helt blød og lækker
  2. Nag nu også de halverede hyben frugter sammen med auberginen i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
  3. Når aubgerinen er færdig skrabes kødet ud og blendes sammen med hvidløg og hyben.
  4. Tilsæt tahin, oliven olie, citronsaft og ras el hanout.
  5. Smag til med salt og pepper
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/baba-ganoush-aubergine-hyben/