Hjemmelavet rød karrypasta med hyben
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Hjemland: Thailand
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
- 250 g modne hyben frugter befriet for top og frø
- 1 stk citrongræs skåret i mindre stykker
- 1 rød chili (Hvis man ønsker sin karrypasta lidt stærk)
- 1 spsk tomatpure
- 5 fed hvidløg
- 5 cm ingefær (skrællen må gerne blive på)
- 1 tsk hele spidskommen
- 1 tsk hele korianderfrø
- 1 tsk sukker
- 2 spsk soya eller fiske sovs
- 1 løg
- 0,5 tsk salt.
- Anbring alle indgredisenrne i en blender og blend indtil man har en blød og aromatisk karry pasta.
- Steg 1-2 spsk karrypasta i en smule olie på en brandvarm pande i 1 minut, så de aromatiske olier i krydderierne kan blive frigivet.
- Husk at smage din ret til, hvis den mangler smag så tilsæt fiskesovs eller soya.
- Er den for salt så tilsæt lidt limesaft.
- Hvis den er for sur tilsættes lidt sukker.
- Er den for stærk kan man tilsætte noget fedme i form af kokosmælk, fløde eller yoghurt.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/hjemmelavet-roed-karrypasta-med-hyben/
3.5.3226