Friterede hyldeblomster - Skøn sommerdessert!
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 10 hyldeblomstskærme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk rørsukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2,5 dl vand
  • 1 l vegetabilsk olie som vindruekerneolie eller rapsolie.
Fremgangsmåde
Hyldeblomster
  1. Skyld blomsterskærmene forsigtigt med koldt vand.
  2. Lad dem herefter dryppe af på et viskestykke.
Beignetdej
  1. Bland vaniljesukker, rørsukker, mel og bagepulver godt sammen.
  2. Tilsæt vand og rør dejen glat.
  3. Dyp hyldeblomsterne i dejen og friter dem gyldne og sprøde i en gryde.
  4. Server de friterede blomster med puddersukker, sirup og friske sommerbær.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/friterede-hyldeblomster-skoen-sommerdessert/