Grill pizza med bagte tomater salami og oliven.
Skribent: 
Hjemland: Italien
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
Pizzadej
  • 7 dl (400g) mel
  • 1 pakke tørgær
  • 2 tsk salt
  • 2,5 dl varmt vand
  • 3 spsk olivenolie
Fyld
  • Parmesanost eller anden tør ost
  • Tynd skåret italiensk salami
  • Sorte kalamata oliven
  • Oregano
  • Evt. rucola eller basilikum
Fremgangsmåde
  1. Bland mel, gær og salt i en stor skål.
  2. Tilsæt langsomt det varme van d og oliven olie.
  3. Ælt dejen med hænderne i 7-10 minutter indtil dejen er glat og ensartet.
  4. Læg dejen i et let olieret skål og dæk den til med husholdningsfilm. Læg skålen et lunt sted og lad den hæve i 30 minutter indtil den er dobbelt stå stor.
  5. Ælt nu dejen forsigtigt i få minutter.
  6. Skær dejen ud i to lige store dele og form dem til flade pizza bunde.
  7. Læg pizza bundene på en varm gril. Når de får tydelige grills streger vendes de og smøres med den bagte tomatsauce og frisk revet ost udover.
  8. Pynt pizzaerne med salami og oliven samt lidt lidt oregano.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/grillet-pizza/