Kartoffelsalat med manna, artiskokker og syltet gederams.
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • Små danske nye kartofler
  • 2 dl frisk manna (elmfrugter)
  • 2 spsk syltede pollen knopper
  • 1 bundt frisk sødskærm/spansk kørvel
  • 1 bundt frisk ramsløgs
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk hjemmelavet mayonnaise eller den fra hellmanns (Kan undlades)
  • 1,5 tsk grovkornet sennep
  • 2 spsk æble cider eddike eller hvidvins eddike
Fremgangsmåde
  1. Skyld og rens de nye kartofler og kom dem i en gryde med vand.
  2. Kog kartoflerne indtil de er tilberedte (Omkring 10-15 minutter). Lad dem køle af eller skyld dem i koldt vand.
  3. Skær dem nu i mindre stykker.
Dressing:
  1. Bland creme fraichen med finthakket manna, sødskærm, ramsløg, eddike og sennep. Smag dressingen til med salt og pepper.
  2. Vend nu kartoflerne sammen med dressingen, pynt med ramsløgblomster, sødskærm, manna og syltede pollen knopper.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/kartoffelsalat-med-manna-ramsloeg-og-pollen-knopper/