Tabuleh med ramsløg, løg karse og skvalderkål
Skribent: 
Hjemland: Østen
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 2
 
Ingredienser
  • 1 dl couscous
  • 1 tsk spidskommen pulver
  • 1 tsk paprika pulver
  • Salt og pepper
  • 1 bundt frisk plukket skvalderkål
  • 1 bundt frisk plukket løgkarse
  • 1 bundt frisk plukkede ramsløg
  • 2 store tomater tomater
  • 1 stort rødløg
  • 1 halv agurk
  • 1 bundt frisk persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
  1. Bland den tørre couscous med krydderierne og lidt salt.
  2. Hæld kogende vand over så det lige dækker. Læg en tallerken over skålen eller pak den ind i film så dampen kan tilberede couscoussen.
  3. Hak alle grøntsager og krydderurter meget fint og vend dem i den afkølede couscous.
  4. Tilsæt olivenolie og citron saft eventuelt lidt feta.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/tabouleh-vilde-urter/