Tabuleh med ramsløg, løg karse og skvalderkål
Skribent: Stephanie S. Alemanno
Hjemland: Østen
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 2
- 1 dl couscous
- 1 tsk spidskommen pulver
- 1 tsk paprika pulver
- Salt og pepper
- 1 bundt frisk plukket skvalderkål
- 1 bundt frisk plukket løgkarse
- 1 bundt frisk plukkede ramsløg
- 2 store tomater tomater
- 1 stort rødløg
- 1 halv agurk
- 1 bundt frisk persille
- 4 spsk olivenolie
- 3 spsk citronsaft
- Bland den tørre couscous med krydderierne og lidt salt.
- Hæld kogende vand over så det lige dækker. Læg en tallerken over skålen eller pak den ind i film så dampen kan tilberede couscoussen.
- Hak alle grøntsager og krydderurter meget fint og vend dem i den afkølede couscous.
- Tilsæt olivenolie og citron saft eventuelt lidt feta.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/tabouleh-vilde-urter/
3.5.3226