Pesto med fenikkel og ramsløg
Skribent: 
Hjemland: Italien
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 1 hakket fennikel
  • 1 bundt friske ramsløg eller 1 fed hvidløg
  • 2 spsk parmesan
  • 1 spsk pinjekerner /valnødder/mandler
  • Lidt salt
  • 1 spsk æblecider eddike
  • 1 dl olivenolie
Fremgangsmåde
  1. Steg fennikel på panden ved høj varme indtil den er mør og let karamelliseret (gylden)
  2. Blend nu fennikel med hakket ramsløg, parmesan, pinjekerner, salt, olie og eddike.
  3. Opbevar pestoen i et steriliseret glas. (Et glas der er overhældt med kogende vand) For at den kan holde længst muligt kan man slutte af med at hælde olivenolie op til kanten så ingen ilt kan slippe ind.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/braendt-fennikel-ramsloegs-pesto/