Del 4: Detaljer

januar 30, 2017
Smaug

Ved vejs ende

Nu er jeg endelig nået dertil hvor jeg kan sige at jeg klarede mig igennem. Der har været nogle enkelte bump på vejen men jeg syntes selv at resultatet er rimelig tilfredstillende. Den del af dragen som jeg havde frygtet mest (vingerne) voldte egentlig ikke de store problemer. Det eneste store breakdown jeg havde var da alle lemmer begyndte at knække under første bagning. Men efter vægten blev stabiliseret har der ikke været flere brud. En ting der virkelig trak tænder ud, var ryggen. Jeg havde brugt flere timer på at skulpere muskulaturen hvorefter jeg besluttede at lave skæl i stedet. Efter flere timer med mange forkselige former af skæl fandt jeg endelig en form der passede til figuren. Selve ryggen arbejde jeg på i 4 timer. Hovedet og piggene var stort set allerede lavet fra da jeg satte hovedet på, så de skulle bare finpudses. Da man ikke rigtig kan se ben og fødder har jeg ikke brugt særlig meget tid der. Det meste af tiden er brugt på at få figuren til at syne naturlig og anatomisk korrekt.

Nu hvor jeg kan sige at selve dragen er færdig mangler jeg bare den platform af guld og skatte som Smaug skal være placeret ovenpå. Dette skulle gerne forløbe nogenlunde smertefrit. På billedet nedeunder kan man se hele processen fra ende til anden. I filmen viser jeg de første forsøg på at lave skæl på armene.

Lad mig det gerne høre hvis der er nogle ting jeg enten mangler eller har glemt.

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar