Del 3: Smaugs lemmer og muskler

januar 10, 2017

Smaug brækkede både arme og ben!

Smaug er mit hidtil største projekt og det er en langvarig proces. Ligeså snart jeg kan, får jeg presset tid ind til at arbejde på ham. Efter jeg havde lagt det første lag ler, blev jeg nød til at for-brænde kroppen får at gøre den mere stabil. Jeg fandt dog ud af (imens den var i ovnen) at kroppen var blevet for tung og der kom sprækker i både arme og halsen. Jeg besluttede derfor at stabilisere dragen med aluminiumsfolie. Jeg formede en lille “bunke” der senere skal blive til den store mængde af guld som Smaug bevogter i filmen. Lige da armene begyndte at knække overvejede jeg at smide håndklædet i ringen. Men jeg har brugt så meget ler og tid nu at der ikke rigtig er nogen vej tilbage. Efter at have rettet på skaderne begyndte jeg på vingerne. Dem har jeg frygtet lige fra starten. Jeg startede ud med ståltråd som jeg viklede rundt om enden af armen. Ved hjælp af små stykker af ler fik jeg dem sat ordentligt fast.

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar