Caviche med umodne mirabeller og hybenrose

september 7, 2017
caviche

Caviche

Vild caviche er super nem at smække sammen og servere lige når gæsterne kommer. Den vilde caviche tjener som det friske indslag på dette bræt og kræver ikke meget tid i køkkennet. De umodne mirabeller bidrager med syre og passer utrolig godt sammen med fisken. Hyben kronbladene passer generelt godt til fisk og skaldyr og gør denne ret en let parfumeret og frisk oplevelse.

Caviche med umodne mirabeller og roser
 
Skribent:
Ingredienser
  • 1 håndfuld kronblade fra hybenrose
  • 200g hvid fisk (Jeg brugte torsk)
  • 1 håndfuld umodne mirabeller befriet for sten
  • 1 avokado
  • 1 lime
  • 0,5 tsk sesamolie.
  • Lidt salt
Fremgangsmåde
  1. Blend avokadoen sammen med limesaft og salt indtil den er helt blød og glat.
  2. Skær fisken i små tern og vend den sammen med tern af mirabeller, hakket rosenblade, sesam olie og lidt salt.
  3. Inden servering tilsættes saften fra 1 hel lime til fisken og blandes godt sammen. (Syren i lime frugten vil gå ind og nærmest tilberede fisken så den får en hel unik konsistens)
  4. Server cavichen i romain salat bade med en dut avokado creme.

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar