Bagt hyben pesto med hasselnødder

september 7, 2017
Hyben pesto

Hyben pesto

Hvem har hørt om hyben i pesto? Det havde jeg i hvert fald ikke, før jeg kom på denne lille happer med  bagt hyben pesto. Indtil nu er jeg stort set hun stødt på hyben i deserter men den er omsider ved at gøre sig gældene i det salte køkken. Når hyben bliver bagt får den en smag man ville kunne sammeligne med bagte tomater og det var derfra jeg fik denne ide til hyben pesto.

Bagt hyben pesto
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
  • 300 g hyben frugter befriet for kerner (Husk at tjekke for orm!)
  • 2 spsk hasselnødder, valnødder eller andre nødder
  • 1-2 dl oliven olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk parmesan
  • Lidt salt
  • 1 bundt skvalderkål
Fremgangsmåde
  1. Bag de halverede hyben i ovnen med lidt salt og oliven olie i 15 minutter ved 180 grader.
  2. Blend nu de bagte hyben med parmesan, nødder, hvidløg og oliven olie.
  3. I en anden skål vendes hakket hyben, nødder og skvalderkål sammen med lidt oliven olie, salt og æble eddike.
Anret
  1. Smør lidt pesto på en kiks, brød eller knækbrød og pynt med en skefuld hyben salsa.

 

Forslået

Én kommentar

  • Skriv et svar 6 Helt vilde Canapéer | Opskrifter | Vild mad - Snilde september 8, 2017 at 1:46 pm

    […] Hyben pesto med hasselnød og skvalderkål […]

  • Skriv et svar