Bagt Havregrød med peanutbutter og mørk chokolade

januar 29, 2017
Bagt havregrød

Bagt havregrød som en sund kage

Er du ligesom mig der bare elsker kage men du vil også gerne være lidt sund? Så kan denne opskrift muligvis hlælpe dig. Når man bager havregrød får den en konstistens der minder om kage og så smager det bare super godt. Jeg blev selv en smule træt af den kedelige havregrød. Disse små kager holde sig ovenikøbet længere end grøden og de er sågar bedre dagen efter. På denne måde kan man forberede morgenmaden allerede dagen før. Du får smagen af en god krydderkage og så er den jo næsten ligefrem sund! Denne opskrift er både fedtfattig og sukkerfri så du kan spise kage med god samvittighed. Det kan jo næsten ikke blive bedre.

Bagt Havregrød med peanutbutter og mørk chokolade
 
Skribent:
Hjemland: Nordisk
Ingredienser
  • 100 g havregryn
  • 1 æg
  • 1 tsk peanutbutter
  • 1 tsk kakaopulver
  • 0,5 tsk kanel
  • En knidspids salt
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 1 spsk kokosolie
  • Honning eller stevia efter eget behov
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk eller vand
  • Revet mørk chokolade 70 %
Fremgangsmåde
  1. Start med at blande de tørre ingredienser godt sammen i en skål.
  2. Pisk ægget i en anden skål sammen med de våde ingredienser
  3. Bland nu den tørre og våde blanding sammen og rør godt indtil massen er jævn og tykt flydende.
  4. Hæld nu massen i en springform smurt med kokosolie eller i muffin forme.
  5. Bag grøden i ovnen i 30 minutter ved 180 grader.
  6. Når grøden er færdigbagt smøres overfalden med peanut butter og reven mørk chokolade.
Nutrition Information
Calories: 150 kcal Fat: 6 g fedt Carbohydrates: 13 g kulhydrat. Protein: 6 g protein

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar