Bag om kulisserne: En tur på hospitalet?

november 13, 2019
Bag om kulisserne

Bag om kulisserne (En tur på hospitalet)

Her tager jeg mine læsere en tur Bag om Kulisserne i Masterchef Jul! I går rullede det første afsnit af Masterchef jul 2019 over skærmen. Det gik mega godt, Henrik og jeg røg direkte videre. Uheldigvis måtte jeg være fornuftig og køre en tur forbi hospitalet. Årsagen er faktisk temmelig komisk men dog alvorlig nok til en tur hos lægemanden.

Det kom ikke med i fjernsynet!

Det korte af det lange er at jeg i min iver får at kommer i gang med den første opgave i Masterchef jul, nemlig den famøse julekskinke, lægger mine hænder på skærebrættet. Hvad jeg ikke ved på nuværende tidspunkt er at skærebrættet er splinternyt og derfor splintre i enderne. Det lægger jeg selfølgelig ikke mærke til, da jeg har for travlt med at udtænke årets bedste juleskinke-middag. Det er først senere at jeg opdager at jeg har fået to splinter i min højre tommelfinger.

Bag om

Foto: Tv3

Næste morgen vågner jeg op med en tommeltot på størrelse med en aubergine. Den dunker og der er betændelse der hvor splinterne sidder, som jeg nu ikke længere kan se. Men der er ikke tid til smerte, jeg må bide den rådne tommelfinger i mig, indtil dagens konkurrence er overstået. Fun fact, når man er kommet til skade i mastechefkøkkenet via de ultra skarpe knive, eller som mig ved at pådrage sig en ussel lille træsplint, så får man et såkaldt fingerkondom på. Så med det meget moderigtige fingerkondom, var jeg nu klar til dagens mad udskejelser. Efter optagelserne rullede vi forbi hospitalet hvor en læge bedøvede min finger, skar et lille snit og rodede derpå i såret for at få alskens skidt og møg ud af den. Det gjorde kun, MEGET ondt… Moralen i gårsdagens afsnit er derfor: vær forsigtig med nye skærebrætter! 

Du kan læse mere om mine tidligere oplevelser i MasterChef HER!

Tak fordi du gad læse med!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar