Bag Om kulisserne: Det hede studie!

november 28, 2019
Bag om

Bag Om kulisserne (Det hede studie!)

Endnu en gang, inviterer jeg mine læsere med Bag Om kulisserne på optagelserne til Masterchef Jul! Her handler det om det MØG varme Masterchefstudie og hvordan vi som deltagere taklede den oplevelse.

Selvom det hedder Masterchef jul, så betyder det ikke at programmerne blev filmet om vinteren. Nej samtlige afsnit blev nemlig filmet i august måned, hvor det gerne er mellem 25 og 30 grader! Og er det varmt udenfor, er det med garanti endnu varmere i Masterchefkøkkenet! Det er frygtelig varmt at stå i et studie, med tændte komfurer, udstyr, kameraer plus alle menneskene bag dem. Desuden nytter det ikke noget at komme i sommertøj når man skal filme et program der skal vises op til jul. Så alle deltagerne skulle selvfølgelig også have festligt og ikke mindst meget varmt vintertøj på!

Foto: TV3

Så forestil dig at løbe forvirret rundt i et i forvejen svedende varmt studie, med vintertøj på…! Jeg tror de fleste deltagere kan skrive under på at man, mindst 3 gange dagligt, var hedeslag og døden nær! På første dagen blev vi fortalt om andre sæsoner hvor varmen var så slem, at folk simpelthen drattede. Derfor måtte vores skønne producer stå og vifte os i hovedet imellem alle optagelserne, og vi skulle drikke vand konstant så ingen dejsede om midt i det hele. Men udover det hede køkken og den enorme stress faktor, så er det en skøn, skøn fornøjelse at stå i Masterchef Køkkenet! Du kan læse mere om mine tidligere oplevelser i MasterChef HER!

Tak fordi du gad læse med!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar