Anderagout af indmad med tragtkantareller og salvie

december 10, 2017
Anderagout

Anderagout

Det er jul og det betyder, for rigtig manges vedkommende, juleandesteg. Rigtig mange kender dog det at man finder en lille plastikpose med indmad indeni sin and. Den skal da bare ud…NEJ! For guds skyld! Det er en lille pose fyldt med guld som du er på vej til at smide ud! I stedet for at smide posen ud, kan du  bruge den til at lave et lækkert efter jule måltid, som måske er meget tiltrængt efter en hel december med flæskesteg, brun sovs og brunede kartofler.

Du kender hjerter i flødesovs, dette er næsten det samme, bare med et strejf af italien. Italien møder Danmark i denne Anderagout som er super billig, så længe du gemmer den lille pose med indmad! Server Anderagouten med friskrevet parmesanost. Que buona!

Hjerter i fløde sovs nu med pasta!
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Hjemland: Italien
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 250 g andehjerter (Eller blandet andehjerter og lever)
  • 50 g smør eller andefedt til at stege i
  • 1 løg, fint hakket
  • 4 fed hvidløg
  • 5-6 salvie blade
  • 30 g friske eller tørrede vilde svampe som tragtkantareller eller karl johan.
  • 2 spsk tomatpure
  • 3 dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • 0,5 tsk salt
  • 1 pakke tørret pasta
Fremgangsmåde
  1. Smelt smørret i en pande og steg løg, hakket salvie og hvidløg i 5 minutter. Eller indtil de bliver gyldne.
  2. Tilsæt hakket indmad og steg videre i 3 minutters tid.
  3. Tilsæt svampe, samt tomat pure og steg sammen med løg og indmad.
  4. Hæld nu hvidvinen ved og lad saucen koge ind til det halve. Tilsæt eventuelt lidt vand hvis saucen koger helt ud.
  5. Lad raguen simre ved svag varme i 45 minutter.
  6. minutter inden servering tilsættes fløde og raguen koges ind i 5 minutter (Bruger du kun hjerter skal saucen kun simre i 10 minutter). Husk at smage saucen til med salt og pepper
  7. Imellem tiden koges pasta i letsaltet, kogende vand indtil den er al dente.
  8. Når den er færdig hældes vandet fra og pastaen vendes sammen med den færdige ragu.
  9. Servéres med frisk revet parmesan og friterede salvie blade.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar