Anden dag i Masterchef Jul 2019 | And og andelever!

november 14, 2019

Anden dag i Masterchef Jul 2019!

Anden dag i Masterchef Jul 2019 og vi skal arbejde med and og andelever, sådan! Læs om mine tanker om dagens udfordring nedenunder!

Andesteg eller flæskesteg?

Den evige debat. Skal det være andesteg eller flæskesteg. For mit vedkommende elsker jeg begge dele, men andestegen betyder noget helt særligt for mig, som man ofte kun får den ene gang om året. And for mig er bare indbegrebet af dansk jul og selve synet af den kan få mig i den helt rigtige stemning. Den betyder bare rigtig meget for min forestilling om den perfekte juleaften. Men når det så er sagt, så elsker jeg flæskesteg, så der skal der helst være begge dele på julebordet.

And og andelever

Da vi trådte ind af den gule dør ventede os, et fuldstændig tomt køkken? Anden dag i Masterchef køkennet startede ud med en Masterclass, og det har jeg VIRKELIG set frem til (Den slags var der ikke plads til sidst jeg var med)! Masterclassen er et lille øjeblik hvor du kun skal lytte og lærer. Dagens tema var som sagt andelever. Jeg elsker and og jeg elsker især andelever, det var helt perfekt!

Da masterclassen er forbi, blev vi bedt om at gå ud af studiet, imens køkkenet blev gjort klar til dagens udfordring. Før vi vidste af det, var køkkenet linet op med 11 stationer med hertilhørende blus og en portion andelever. Dagens opgave gik ud på at stege andelever helt perfekt. Denne opgave ville måske være det rene barnemad hjemme i ens ejet køkken, men med kun 10 minutter til at stege én perfekt lever? Det kan kun blive presset…Endnu sværere er det når den portion andelever vi fik udleveret er mindre end dem der blev vist i Masterclassen. De skal derfor have minimal stegetid. Jeg var dog så “heldig” at jeg havde en lever var er større end de andre, men til gengæld kløvet på midten. Jeg kunne kun håbe at dette ikke ville trækker ned i min bedømmelse!

Da uret stopper, når jeg lige præcis at smide den mindre kønne, men bedst stegte andelever op på mit bræt. Imens dommeren smager, står man som altid og føler sig som det mindste menneske i hele verden. Min kløvede andelever var (heldigvis) god nok til at gå videre! Jeg kan nu tilbringe resten af anden dag i Masterchef køkkenet på balkonen, imens de andre skal lege med den hele and. Ja tak!

Du kan læse mere om mine tidligere oplevelser i MasterChef HER!

Tak fordi du gad læse med!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar