4 Nemme opskrifter med løgkarse

maj 17, 2019
opskrifter med løgkarse

Opskrifter med løgkarse

Her er 4 meget forskellige men utroligt nemme opskrifter med løgkarse. Hver ret er inspireret af norden, middelhavet og asien. De kan hver især bruges som et sundt og lækkert tilbehør eller spises som en del af en let frokost. Du kan finde flere opskrifter, samt blive klogere på løgkarse, HER.

 Blancheret løgkarse med citron og olienolie (Italiensk inspireret)

Bring en gryde med letsaltet vand i kog og blancher løgkarsen i 1 minut. Hæld vandet fra og dup løgkarsen helt tør med et viskestykke. Anret løgkarsen med citronsaft, olivenolie, friskrevet parmesanost og eventuel vilde kapers.

Stegt løgkarse med chorizo og saltet æggeblomme (Spansk inspireret)

Steg stykker af chorizo i en smule olie. Tilsæt løgkarse og steg videre i 1 minut. Anret den stegt løgkarse med revet saltet æggeblomme.

Blancheret løgkarse med sesam dressing (Asiatisk inspireret)

Bring en gryde med letsaltet vand i kog og blancher løgkarsen i 1 minut. Hæld vandet fra og dup løgkarsen helt tør med et viskestykke. Kom 1 tsk ristede sesamfrø, 1 spsk soya, 0,5 tsk sukker, 1 tsk sesamolie og en smule vand i en morter til du står med en grov dressing. vend løgkarsen rundt i dressingen og anret med ristede sesamfrø.

Stængler af løgkarse med pocheret æg og stenbidderrogn (Nordisk inspireret)

Bring en gryde med letsaltet vand i kog og blancher løgkarse stænglerne i 1 minut. Hæld vandet fra og dup løgkarsen helt tør med et viskestykke. Lav en sauce på hvidvin, fløde og stenbidderrogn (Pas på at fløden ikke er for varm så stnebiddverrognen ikke bliver tilberedt). Anret løgkarse stænglerne med pocheret æg og stenbidderrogns saucen.

Velbekomme!

Forslået