Græskar på 10 måder!

oktober 27, 2017

Græskar!

Der er græskar på menuen, og hvorfor er der det? Fordi der står oktober på kalenderen og den første efterårsmåned er begyndt. Efterår er ofte forbundet med halloween og den amerikanske fejring af de døde er efterhånden godt etableret i dagens Danmark. Men de flotte orange græskar som man bruger til udskæring, er faktisk også en super lækker og sund grøntsag.

Nedenunder finder du 10 rigtig gode opskrifter med græskar som jeg har indsamlet her i løbet af oktober. De 10 opskrifter skulle gerne bidrage til en rigtig lækker efterårs/halloween menu, fra mindre retter til  søde desserter. De variere også mellem de nemme og hurtige retter til de lidt mere tidskrævende. Så handler det bare om at vælge hvilke retter man helst gerne vil sætte tænderne i!

Græskarrisotto – En god efterårs varmer

Græskarrisotto

Græskarboller – Bløde og lækre

græskarboller

Græskarpandekage kage med vanilje og saltkaramel

Græskarpandekage

Græskargnoochi med grønkål og svampe

Græskargnoochi

One pot pasta med græskar og vilde svampe

one pot

Efterårsgryde – Med græskar og ramsløgskapers

Græskarsuppe – Med vilde svampe, røllike og chiliolie

Græskarsuppe

Græskarhummus – Lækker og cremet

Græskarhummus

Græskarsalat med efterårs grønt, feta og granatæble

Græskarsalat

Græskarry med kokosmælk og granatæble

Græskarry

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar